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0 D.I.Y Strawberry Banana Ice Cream

von Unknown, am 8:52 PM, ,

"Piece of heaven", that's the perfect meaning of ice cream to me. I'm crazy about ice cream, always have been and probably always will be, and recently I've been trying to eat more healthy. So, adapting things I like to eat into a more healthy cenario helps a lot so I don't miss it, the taste still amazing and mostly important, it's healthy.
Don't get me wrong, I still loving industrial ice cream (please really don't get me wrong!), but if you have the opportunity to make something tasty and (plus) healthy yourself, why don't use this opportunity?

The recipe is pretty simple, quick and cheap. (And tasty! and healthy!)
All you will need (besides love) is:

- 2 Large and frozen bananas
- 2 cups of frozen strawberry
- 1 tablespoon of sugar

How to do:

First, place the strawberries in a bowl or measuring cup, sprinkle with sugar and toss to combine.  Place the bowl in a microwave at 30 second intervals until the strawberries soften slightly and the sugar dissolves in the juice.
Add the bananas and the strawberry mixture to the blender and blend until they reach the perfect consistency, which is when the mixture gets creamy.
The frozen fruits may separate into tiny frozen chunks before it becomes a creamy consistency, so be patient.
When your ice cream stops moving in the blender, you will want to stop and scrape down the pitcher of the blender and stir a few times.  About 2-3 minutes total blending time.
And tada! It's done! Then you either can serve and enjoy or you can also transfer to a freezer about 2 to 3 hours to firm up.
Reminding that this ice cream doesn't have preservatives, so it will firm solid. But nothing that removing from freezer 10 minutes before consummation doesn't make it soft again.

Yes, it is really THAT easy! So why not try out? 
While you are still thinking if you really should try or not this recipe, I leave you some pictures to help you decide.





You can't possibly still having doubt in trying this amazing recipe, can you?

Have a great day!

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"Pedaço do céu", esse é o significado perfeito de sorvete para mim. Eu sou louca por sorvete, sempre fui e provavelmente, sempre serei e, recentemente, eu venho tentando comer mais saudávelmente. Por isso, adaptando as coisas que eu gosto de comer em um cenario mais saudável ajuda muito, fazendo com que eu não sinta tanta falta, o sabor continua incrível e o mais importante, isso é saudável.
Não me interpretem mal, eu ainda amo sorvete industrializado (por favor, realmente não me interpretem mal!), Mas se você tiver a oportunidade de fazer algo saboroso e (mais) saudável, por que não aproveitar esta oportunidade?

A receita é muito simples, rápida e barata. (E saborosa! E saudável!)
Tudo que você precisa (além de amor) é:

- Duas bananas grandes e congeladas
- 2 xícaras de morango congelado
- 1 colher de sopa de açúcar

Como Fazer:

Primeiro, coloque os morangos em uma tigela ou um copo de medição, polvilhe com o açúcar e misture. Coloque a tigela num microondas a intervalos de 30 segundos até que os morangos amaciem levemente e o açúcar se dissolve no suco.
Adicione as bananas e a mistura de morango ao liquidificador e misturr até se atingir a consistência perfeita, que é quando a mistura fica cremosa.
As frutas congeladas podem separar-se em minúsculos pedaços congelados antes de se tornar uma consistência cremosa, por isso seja paciente.
Quando o seu sorvete parar de se mover no liquidificador, você vai querer parar e raspar a jarra do liquidificador e mexer algumas vezes. Cerca de 2-3 minutos, o tempo total de mistura.
E tada! Está feito! Em seguida, você pode tanto servir e apreciar ou você também pode transferir para um congelador cerca de 2 a 3 horas para firmar.
Lembrando que esse sorvete não tem conservantes, por isso vai firmar sólido. Mas nada que retirar do freezer 10 minutos antes da consumação não torne-o macio novamente.

Sim, é realmente muito fácil! Então, por que não experimentar?
Enquanto você ainda está pensando se você realmente deve tentar ou não esta receita, eu lhes deixo com algumas fotos para ajudar vocês a decidir.

Você não pode ainda ter dúvidas sobre tentar fazer essa receita incrível, pode?

Tenham um ótimo dia!









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